ΚΡΙΟΣ

krios

Makrakomites Online (16 Αυγούστου ) | Ζήτημα καρδιάς!

Ο Ήλιος στον Λέοντα είναι πιθανό να δημιουργήσει εντάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, αλλά και να αναδείξει ένα ευαίσθητο ζήτημα ενός αγαπημένου σου προσώπου. Δεν παύει, ωστόσο, να τονίζει τη σεξουαλικότητά σου και να σε τροφοδοτεί με περισσή ενέργεια, που με τη σειρά σου οφείλεις να τη στρέψεις σε μια δημιουργική κατεύθυνση, αφού μπορείς να πετύχεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο.

Παράλληλα, με τον ανάδρομο Άρη στον 10ο ηλιακό οίκο σου φαίνεται να ανοίγει μια παρένθεση στην καριέρα σου, μέχρι τουλάχιστον να ξεκαθαρίσει οριστικά το «τοπίο».

Θες να μάθεις τι θα γίνει και μια μέρα μετά; Διάβασε εδώ!

ΤΑΥΡΟΣ

tavros

Makrakomites Online (16 Αυγούστου ) | Ανακατωσούρες…

Ο Ήλιος στον Λέοντα σε θέλει σε εγρήγορση, ώστε να προλάβεις κάποιες ενοχλητικές εξελίξεις που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου. Ίσως πρόκειται για μια αναστάτωση που οφείλεται σε ζημιές και τις εργασίες για την αποκατάστασή τους, αλλά δεν αποκλείεται να προκύψουν διαφωνίες, που θα θέσουν σε κρίση τις σχέσεις με τους οικείους σου.

Παράλληλα, ο ανάδρομος Άρης στον 9ο ηλιακό οίκο σου ενδέχεται να σου φέρει μια δυσάρεστη είδηση ή εξέλιξη σε σχέση με ένα συγγενικό σου πρόσωπο και να σου «φράξει» τον δρόμο σε ένα ταξίδι.

Θες να μάθεις τι θα γίνει και μια μέρα μετά; Διάβασε εδώ!

ΔΙΔΥΜΟΙ

didimoi

Makrakomites Online (16 Αυγούστου ) | «Όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος»!

Ο Ήλιος στον Λέοντα αναμένεται να εντείνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, όχι όμως χωρίς προβλήματα. Από πλευράς σου πάντως μπορείς να επικεντρωθείς στην εκπαίδευση και την τεχνική κατάρτισή σου, θέτοντας σε εφαρμογή όλα αυτά που ξέρεις ή θα μάθεις και μένοντας σε απόσταση από εντάσεις στο περιβάλλον σου, αφού «όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος»!

Παράλληλα, ο ανάδρομοςΆρης στον 8ο ηλιακό σου οίκο σου φέρνει μεν κέρδη από ζημιές άλλων ή μια κληρονομιά, από την άλλη πλευρά όμως πιθανόν να σου «κόψει» μια τρέχουσα πηγή εισοδήματος.

Θες να μάθεις τι θα γίνει και μια μέρα μετά; Διάβασε εδώ!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

karkinos

Makrakomites Online (16 Αυγούστου ) | Έξοδα και έσοδα σε… πλήρη εξέλιξη!

Με τον Ήλιο στον Λέοντα, δεν αποκλείεται να ξοδευτείς για πράγματα που στην πραγματικότητα δεν χρειάζεσαι, στα πλαίσια μιας καταναλωτικής έξαρσης. Από την άλλη πλευρά όμως, η τάση σου να ρισκάρεις, προκειμένου να αποκομίσεις ένα ευδιάκριτο κέρδος, μπορεί να στεφθεί με επιτυχία.

Παράλληλα, ο ανάδρομος Άρης στον 7ο ηλιακό οίκο σου ανοίγει μια δύσκολη παρένθεση στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως, μάλιστα, να συμβεί κάτι δυσάρεστο, που θα σε «ρίξει» ψυχολογικά. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ενδέχεται να επανακάμψει κάποιος/α στη ζωή σου.

Θες να μάθεις τι θα γίνει και μια μέρα μετά; Διάβασε εδώ!

ΛΕΩΝ

lewn

Makrakomites Online (16 Αυγούστου ) | Φουριόζος/α

Σήμερα, ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε κάνει πιο επιθετικό/η και λιγότερο υπομονετικό/η με τους ανθρώπους, καλό είναι όμως να επικεντρωθείς σε πραγματικά δημιουργικές ασχολίες που σε γεμίζουν και μπορούν να απορροφήσουν το ενεργειακό σου πλεόνασμα, ώστε να μην αναλωθείς σε αψιμαχίες της καθημερινότητας, που είτε θα σε φθείρουν είτε θα σε αποπροσανατολίσουν.

Παράλληλα, ο ανάδρομος Άρης στον 6ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να σου αποκαλύψει ένα μυστικό ή κάτι κρυμμένο στη δουλειά σου. Επιπλέον όμως, καλό είναι να κόψεις «μαχαίρι» μια ανθυγιεινή συνήθεια.

μια μέρα μετά; Διάβασε εδώ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

parthenos

Makrakomites Online (16 Αυγούστου ) | Φως στο παρασκήνιο

Ο Ήλιος στον Λέοντα σου επισημαίνει ότι κάποια άτομα του περιβάλλοντός σου, αντί να σε βοηθούν, μάλλον σε υπονομεύουν, φρόντισε, λοιπόν, να λάβεις τα μέτρα σου, πριν σε προλάβουν οι εξελίξεις. Δεν αποκλείεται, επίσης, να δοκιμαστείς από μια οξεία ενόχληση στην υγεία σου.

Παράλληλα, ο ανάδρομος Άρης στον 5ο ηλιακό οίκο σου επηρεάζει αρνητικά τη διάθεσή σου, ωστόσο, μην «τα βάψεις μαύρα» για κάτι που έτσι κι αλλιώς θα τελείωνε κάποια στιγμή. Πάντως, αν έχεις παιδιά, καλό είναι να τα έχεις από κοντά για να μην μπλέξουν σε κακές καταστάσεις του παρελθόντος τους.

Θες να μάθεις τι θα γίνει και μια μέρα μετά; Διάβασε εδώ!

ΖΥΓΟΣ

zygos

Makrakomites Online (16 Αυγούστου ) | Δυναμικές ανακατατάξεις

Ο Ήλιος στον Λέοντα ενδεχομένως να προκαλέσει δυναμικές ανακατατάξεις στο φιλικό σου περιβάλλον και ο χρόνος θα δείξει ποιος/α αξίζει τελικά να βρίσκεται δίπλα σου και ποιος/α όχι! Μέχρι να γίνει αυτό βέβαια, θα υπάρξουν τόσο οι πολύ καλές στιγμές σύμπνοιας και ομοψυχίας, όσο και οι άλλες, όπου θα κυριαρχεί ο κακώς εννοούμενος ανταγωνισμός.

Παράλληλα, ο ανάδρομος Άρης στον 4ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να αναβιώσει αντιπαλότητες σε ένα περιουσιακό ζήτημα, αλλά και να φέρει την επιστροφή-επίσκεψη ενός προσώπου, που θα προτιμούσες να μείνει… μακριά σου!

Θες να μάθεις τι θα γίνει και μια μέρα μετά; Διάβασε εδώ!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

skorpios

Makrakomites Online (16 Αυγούστου ) | Σε εγρήγορση

Ο Ήλιος στον Λέοντα σου ζητά να ενεργοποιηθείς άμεσα για να καλύψεις το χαμένο έδαφος σε μια κοινωνική ή επαγγελματική υπόθεση που σε απασχολεί. Ωστόσο, ο δρόμος σου δε θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, αφού θα υπάρξουν και διαφωνίες ή προστριβές με άτομα που εμπλέκονται στις επιδιώξεις σου κι έχουν αντίθετα συμφέροντα.

Παράλληλα, ο ανάδρομος Άρης στον 3ο ηλιακό οίκο σου ενδέχεται να σε κάνει μάρτυρα έντονων επεισοδίων, επηρεάζοντας καταλυτικά την ψυχολογία σου. Επιπλέον όμως, σε ωθεί σε συμπληρωματικές έρευνες και την κάλυψη των όποιων κενών σου.

Θες να μάθεις τι θα γίνει και μια μέρα μετά; Διάβασε εδώ!

ΤΟΞΟΤΗΣ

toxotis

Makrakomites Online (16 Αυγούστου ) | Χρειάζεσαι σχέδιο

Σήμερα, οι μετακινήσεις σου θα έχουν μια δόση ταλαιπωρίας αν δε θέσεις έγκαιρα τις προτεραιότητές σου και πορευτείς χωρίς σχέδιο, ενώ δε θα λείψουν κι οι εντάσεις. Από την άλλη πλευρά, ο Ήλιος στον Λέοντα σε ωθεί να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, μαθαίνοντας πολλά χρήσιμα πράγματα.

Παράλληλα, ο ανάδρομος Άρης στον 2ο ηλιακό οίκο σου επηρεάζει τη ροή των εσόδων σου στα οικονομικά σου κι ίσως βρεθείς προ ενός δυσάρεστου τετελεσμένου. Επιπλέον, μην εκθέτεις σε κοινή θέα τα χρήματα ή τα αποκτήματά σου και μην αποκαλύπτεις πληροφορίες που σχετίζονται με αυτά.

Θες να μάθεις τι θα γίνει και μια μέρα μετά; Διάβασε εδώ!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

aigokeros

Makrakomites Online (16 Αυγούστου ) | «Δος ημίν σήμερον…»

Ο Ήλιος στον 8ο ηλιακό οίκο σου σε κάνει να μην είσαι ευχαριστημένος/η με τίποτα, κάτι που μπορεί να επηρεάσει τόσο την συναισθηματική, όσο και την καταναλωτική σου συμπεριφορά, πολλαπλασιάζοντας τις βιαστικές επιλογές σου. Κι αν θες πραγματικά να μη σκορπίσεις τα χρήματά σου «στο πουθενά», τότε θα πρέπει να καλύψεις κυρίως ανάγκες του «σήμερα».

Παράλληλα, ο ανάδρομος Άρης στο ζώδιό σου σε κάνει… μάλλον να ματαιοπονείς σε διάφορα ζητήματα, ενώ δεν αποκλείεται να γίνεις μάρτυρας μιας έντονης διαμάχης, που τα αίτιά της ανάγονται στο παρελθόν.

μια μέρα μετά; Διάβασε εδώ!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ydroxoos

Makrakomites Online (16 Αυγούστου ) | Φανεροί και κρυφοί ανταγωνισμοί

Ο Ήλιος στον Λέοντα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να υπάρξουν ποικίλες «τριβές» με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν κι ίσως τελικά προκύψουν παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου. Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι ισορροπίες τελικά θα αποκατασταθούν, ύστερα από τις αμοιβαίες εξηγήσεις που θα δοθούν. Από την άλλη πλευρά, μια «ευκαιριακή» συνεργασία δεν αποκλείεται να έχει επωφελή αποτελέσματα.

Παράλληλα, με τον ανάδρομο Άρη στον 12ο ηλιακό οίκο πρόσεξε την υγεία σου αλλά και μήπως πέσεις θύμα μιας μυστικής παρακολούθησης ή ενός «καρφώματος».

μια μέρα μετά; Διάβασε εδώ!

ΙΧΘΥΕΣ

ixthis

Makrakomites Online (16 Αυγούστου ) | Δουλειές με φούντες!

Ο Ήλιος στον Λέοντα σε ωθεί να διεκπεραιώσεις μια σειρά από εργασίες που δεν είναι απαραίτητα πρώτης γραμμής, αλλά πρέπει να γίνουν, προκειμένου να… εκτονώσεις την περίσσια ενέργειά σου! Εδώ φυσικά «παίζει» και η γυμναστική. Πιθανόν, επίσης, να προκληθεί μια προσωρινή αναστάτωση στον χώρο της εργασίας σου ή να εκδηλωθούν έντονα συμπτώματα στην υγεία σου, ιδιαίτερα σε σχέση με το δέρμα ή το κυκλοφορικό σου.

Παράλληλα, ο ανάδρομος Άρης στον 11ο ηλιακό οίκο σου δεν αποκλείεται να βάλει «στον πάγο» μια φιλία ή να ματαιώσει μια συλλογική δράση.

Θες να μάθεις τι θα γίνει και μια μέρα μετά; Διάβασε εδώ!