ΚΡΙΟΣ

krios

Makrakomites Online (22 Φεβρουαρίου 2019) | Ζυμώσεις

Η Σελήνη απέναντί σου σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα, που την μια λένε άσπρο και την άλλη μαύρο, πριμοδοτώντας μια αστάθεια στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου. Ίσως μάλιστα προς στιγμή να εκνευριστείς εξ αιτίας συμπεριφορών ή αντιδράσεων των άλλων, κάτι όμως που δεν πρέπει να σε πτοήσει, αφού τελικά οι διαβουλεύσεις και οι ζυμώσεις θα σε ευνοήσουν!

Παράλληλα, με τον Ερμή στους Ιχθύς, ένα παρασκηνιακό «αλισβερίσι» θα σου αποκαλύψει ενδιαφέροντα μυστικά. Επιπλέον, θα σου δοθούν εναλλακτικές σε θέματα υγείας ή διατροφής, μέσω ατόμων, που ξέρουν πολλά γύρω από το θέμα σου.

μια μέρα μετάΔιάβασε εδώ!

ΤΑΥΡΟΣ

tavros

Makrakomites Online (22 Φεβρουαρίου 2019) | Συμμαχίες στην δουλειά σου

Η Σελήνη στον Ζυγό φέρνει μια κάποια αναστάτωση ή αβεβαιότητα στα εργασιακά σου αλλά τελικά, όπως θα διαπιστώσεις, τα πράγματα θα επανέλθουν στις πρότερες ισορροπίες τους, ίσως μάλιστα να ωφεληθείς από τις συγκυρίες, κτίζοντας νέες συμμαχίες. Φρόντισε ωστόσο να μην ταλαιπωρήσεις την υγεία σου με καταχρήσεις, αφού είναι ασταθής.

Παράλληλα, ο Ερμής στους Ιχθύς σε βοηθά να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου με πρόσωπα που διακρίνονται για την καπατσοσύνη τους και δεν αποκλείεται να σου δοθούν ιδέες και λύσεις που θα διευρύνουν συνολικά τις προοπτικές σου.

Θες να μάθεις τι θα γίνει και μια μέρα μετά; Διάβασε εδώ!

ΔΙΔΥΜΟΙ

didimoi

Makrakomites Online (22 Φεβρουαρίου 2019) | Πολλαπλές επιλογές

Με τον Ερμή στους Ιχθύς οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να προωθήσεις οτιδήποτε σε «ανεβάζει» στα μάτια της κοινωνίας αλλά και να έρθεις σε επαφή με «ισχυρούς» κύκλους που θα μπορούσαν να παίξουν καταλυτικό ρόλο στις υποθέσεις σου. Επιπλέον, μπορεί να αποκτήσεις χρήσιμα και λειτουργικά αξεσουάρ.

Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό φέρνει συναισθηματικά «σκαμπανεβάσματα» και επιπλέον διλήμματα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, αν όμως δεν πάρεις τα πράγματα και τόσο στα… σοβαρά και τα αφήσεις να «κυλήσουν», θα μείνεις σίγουρα με το… χαμόγελο!

Θες να μάθεις τι θα γίνει και μια μέρα μετά;Διάβασε εδώ!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

karkinos

Makrakomites Online (22 Φεβρουαρίου 2019) | Ανοικτές… πόρτες!

Η Σελήνη στον Ζυγό σε παραπέμπει σε μεταβολές στο σπίτι ή το οικογενειακό σου περιβάλλον, κάτι που σίγουρα θα σε «ξεβολέψει», από την άλλη πλευρά όμως θα έχεις την ευκαιρία να «ανοίξεις» τον χώρο σου στο κοινό και να κάνεις κάποιες αλλαγές που είχες από καιρό στο μυαλό σου.

μια μέρα μετά;Διάβασε εδώ!

ΛΕΩΝ

lewn

Makrakomites Online (22 Φεβρουαρίου 2019) | Επί παντός επιστητού!

Η Σελήνη στον Ζυγό αναμένεται να αυξήσει τις επαφές σου, ενώ ένα μικρό ταξίδι θα σου προσφέρει το «αλατοπίπερο», ίσως και την… ελαφρότητα που λείπει από την ζωή σου! Φρόντισε ωστόσο να μην χάσεις όλον τον χρόνο σου με συζητήσεις «περί ανέμων και υδάτων» αλλά να επικεντρωθείς σε εκείνα που έχουν πραγματική αξία για σένα, ξεκινώντας από την επιμόρφωσή σου.

Παράλληλα, ο Ερμής στους Ιχθύς σε βοηθά να διευθετήσεις μια σειρά από ζητήματα σχετικά με τα οικονομικά σου, μέσα από επαφές και διαμεσολαβήσεις, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις και μια ενίσχυση σε είδος.

Θες να μάθεις τι θα γίνει και μια μέρα μετά;Διάβασε εδώ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

parthenos

Makrakomites Online (22 Φεβρουαρίου 2019) | Εξυπηρετήσεις από άλλους

Ο Ερμής απέναντί σου καθιστά βασική προτεραιότητά σου την δικτύωση και τις δημόσιες σχέσεις σου, αφού μέσω αυτών πολλά πράγματα θα γίνουν ευκολότερα για σένα σε πολλούς τομείς. Φαίνεται μάλιστα πως μια συμφωνία ή μια νομική πράξη θα σου δώσει το «οκ» για να προχωρήσεις στα σχέδιά σου.

Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό σου φέρνει οικονομικές βοήθειες και παροχές από τους άλλους, από την άλλη πλευρά όμως σε κάνει λιγότερο εγκρατή κι… επειδή το χρήμα πρέπει να «γυρίζει» δεν αποκλείεται τελικά να τα ξοδέψεις όλα, προκειμένου να ικανοποιήσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου.

Θες να μάθεις τι θα γίνει και μια μέρα μετά;Διάβασε εδώ!

ΖΥΓΟΣ

zygos

Makrakomites Online (22 Φεβρουαρίου 2019) | Παρέα να. ναι κι ότι να ‘ναι!

Η Σελήνη στο ζώδιο σου ενεργοποιεί το… σύνδρομο στέρησης σου σε σχέση με το πόσο μόνος/η νοιώθεις, με συνέπεια να αναλωθείς και σε παρέες που στην πραγματικότητα δεν σε εκφράζουν. Ως προς τον βασικό σου στόχο όμως, η αποστολή σου θα πετύχει και ακόμη και στην χειρότερη περίπτωση θα «διασκεδάσεις» την μοναξιά σου.

Παράλληλα, στα εργασιακά σου, ο Ερμής στους Ιχθύς «δουλεύει» για σένα και δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις τα «κονέ» σου. Ίσως μάλιστα να πετύχεις μια συμφωνία η ρύθμιση που σου λύνει τα χέρια, ενώ ανάλογα θετικές είναι και οι προοπτικές για να βρεις μια δουλειά, που σε εκφράζει.

Θες να μάθεις τι θα γίνει και μια μέρα μετά;Διάβασε εδώ!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

skorpios

Makrakomites Online (22 Φεβρουαρίου 2019) | Γλέντι στα… κρυφά!

Η Σελήνη στον Ζυγό προσδίδει μια αστάθεια στην υγεία σου γι’ αυτό μην πας… γυρεύοντας με επιλογές που την ταλαιπωρούν. Επιπλέον, κάνε σωστή κατανομή των δυνάμεών σου, ώστε να μην εξαντληθείς κι αν νοιώσεις την ανάγκη να απομονωθείς για λίγο, μην διστάσεις να το πράξεις αφού έτσι θα φορτώσεις τις «μπαταρίες» σου και αύριο θα είσαι έτοιμος/η για όλα!

Παράλληλα βέβαια με τον Ερμή στους Ιχθύς μπορείς να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο και σε εκείνα που σε ευχαριστούν, έχοντας μάλιστα και μια καλή παρέα να σε συντροφεύει στο «σήμερα» αλλά και τα… όνειρά σου για το αύριο!

Θες να μάθεις τι θα γίνει καιμια μέρα μετά;Διάβασε εδώ!

ΤΟΞΟΤΗΣ

toxotis

Makrakomites Online (22 Φεβρουαρίου 2019) | Μεταξύ αστείου και σοβαρού

Ο Ερμής στους Ιχθύς σε καλεί να «ανοίξεις» το σπίτι σου, δεν αποκλείεται όμως να βρεθείς εσύ σε μια ανάλογη εκδήλωση «εκτός έδρας». Επιπλέον, μπορεί να βρεις τις «άκρες» σου σε ζητήματα που αφορούν τα περιουσιακά ή πολεοδομικά ζητήματα αλλά και να εμπλουτίσεις τον χώρο σου με νέα αποκτήματα.

Παράλληλα, και η Σελήνη στον Ζυγό διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο, ίσως μάλιστα να δρομολογηθεί και ένα συλλογικό εγχείρημα, που θα ξεκινήσει «χαλαρά» για να επεκταθεί στην συνέχεια. Επιπλέον μπορεί να ασχοληθείς και με προσωπικά ζητήματα φίλων.

Θες να μάθεις τι θα γίνει και μια μέρα μετά;Διάβασε εδώ!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

aigokeros

Makrakomites Online (22 Φεβρουαρίου 2019) | Ανάδειξη των προσόντων σου

Η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να αναλάβεις ηγετικό ρόλο στα πράγματα, έστω κι αν σε πρώτη φάση χρειαστεί να αποκρούσεις θέσεις που αντίκεινται στις δικές σου. Εξ άλλου… δημοκρατία έχουμε, φαίνεται μάλιστα πως οι ποικίλες «κόντρες» θα σου βγουν τελικά σε καλό, αναδεικνύοντας τις φιλοδοξίες σου σε πρώτη επιλογή και για τους άλλους.

Έτσι κι αλλιώς, με τον Ερμή στους Ιχθύς οι δημόσιες σχέσεις σου βελτιώνονται –έστω και επιφανειακά- ίσως μάλιστα η παρουσία σου σε μια κοινωνική εκδήλωση να γίνει αφορμή για να ενημερωθείς και να δοθούν λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν.

Θες να μάθεις τι θα γίνει και μια μέρα μετά;Διάβασε εδώ!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ydroxoos

Makrakomites Online (22 Φεβρουαρίου 2019) | Μείνε σε εκείνα που σε ενδιαφέρουν

Η Σελήνη στον Ζυγό φέρνει περισσότερες επαφές και μετακινήσεις προς… κάθε κατεύθυνση, καλό είναι όμως να «στρίψεις α λα γαλλικά» σε κάθε περίπτωση που θα διαπιστώσεις πως όλοι ασχολούνται μόνον με το τι κάνει ο ένας κι ο άλλος, αφού έχεις κι ένα… επίπεδο να διατηρήσεις! Αντίθετα επικεντρώσου σε εκείνα που προάγουν τις πνευματικές αναζητήσεις σου.

Παράλληλα, ο Ερμής στους Ιχθύς σε καλεί να κάνεις μια έρευνα αγοράς, προκειμένου να πετύχεις το καλύτερο για σένα, ιδιαίτερα σε σχέση με την απόκτηση μέσων που διευκολύνουν την καθημερινότητά σου.

Θες να μάθεις τι θα γίνει και μια μέρα μετά;Διάβασε εδώ!

ΙΧΘΥΕΣ

ixthis

Makrakomites Online (22 Φεβρουαρίου 2019) | Πομπός και δέκτης!

Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε καλεί να… ρωτήσεις για να μάθεις ότι δεν ξέρεις, αφού κατά την διάρκεια της ημέρας θα χρειαστεί να δώσεις πολλές απαντήσεις σε ποικίλα ζητήματα και δεν είναι σκόπιμο να φανείς αναξιόπιστος/η… παντού! Κατά τα άλλα βέβαια, θα υπάρξουν και περιπτώσεις όπου ένα αθώο ψέμα αρκεί για να νοιώσουν όλοι/ες καλύτερα.

Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό προσδίδει μια κινητικότητα στα οικονομικά σου κι αν αναζητάς χρηματοδότες ή εγγυητές, θα πετύχεις τον στόχο σου. Επιπλέον μπορεί να σου γίνει μια πρόταση οικονομικής συνέργειας για έναν «ιερό» σκοπό.

μια μέρα μετά;Διάβασε εδώ!