ΚΡΙΟΣ

krios

Makrakomites Online (21 Οκτωβρίου ) | Με «όπλο» τη διαίσθησή σου!

Δεν αποκλείεται, δε, να νιώσεις απόρριψη από ένα πρόσωπο που «μετράει» για σένα, αλλά προσπάθησε να μη διαρρήξεις τη σχέση σου και να βρεις έναν «κοινό τόπο». Αν πάντως σου προταθεί μια συνεργασία, μην την αποδεχθείς, αφού δε συμφέρει από πολλές απόψεις.

Θες να μάθεις τι θα γίνει και μια μέρα μετά; Διάβασε εδώ!

ΤΑΥΡΟΣ

tavros

Makrakomites Online (21 Οκτωβρίου ) | Είσαι… εκμεταλλεύσιμο είδος!

Σε κάθε περίπτωση, αναζήτησε μια συμβιβαστική οδό που θα αφήσει κάθε πλευρά ικανοποιημένη. Επιπλέον, καλό είναι να δώσεις περισσότερη σημασία στην υγεία και τη διατροφή σου.

Θες να μάθεις τι θα γίνει και μια μέρα μετά; Διάβασε εδώ!

ΔΙΔΥΜΟΙ

didimoi

Makrakomites Online (21 Οκτωβρίου ) | Fake news!

Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ζυγό σε φέρνει στα πρόθυρα δύσκολων αποφάσεων, ιδιαίτερα στις σχέσεις σου με αγαπημένα σου πρόσωπα. Πριν όμως «σε πιάσουν στο φιλότιμο» εκείνα, ζήτησε να γίνουν οι δέουσες υποχωρήσεις και από την πλευρά τους.

Θες να μάθεις τι θα γίνει και μια μέρα μετά; Διάβασε εδώ!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

karkinos

Makrakomites Online (21 Οκτωβρίου ) | Άλλο νομίζεις κι άλλο είναι!

Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ζυγό σε καλεί να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα στα «πρέπει» και τα «θέλω» σου, είτε πρόκειται για ένα επαγγελματικό είτε για ένα συναισθηματικό ζήτημα. Ανάλογα συμβιβαστική στάση οφείλεις να τηρήσεις και σε μια οικογενειακή υπόθεση, μεταθέτοντας τις αποφάσεις σου για αργότερα.

Θες να μάθεις τι θα γίνει και μια μέρα μετά; Διάβασε εδώ!

ΛΕΩΝ

lewn

Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ζυγό πιθανόν να συμβάλλει σε καθυστερήσεις και μια ταλαιπωρία στις μετακινήσεις σου, ιδιαίτερα αν δεν έχεις προνοήσει για το ενδεχόμενο μιας «αναποδιάς». Επιπλέον, καλό είναι να τσεκάρεις τον τεχνικό εξοπλισμό ή την επάρκειά σου σε καύσιμα, ώστε να μη μείνεις στη μέση του δρόμου.

μια μέρα μετά; Διάβασε εδώ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

parthenos

Makrakomites Online (21 Οκτωβρίου ) | Απατηλές προθέσεις!

Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ζυγό μπορεί να σε βάλει σε δίλημμα σχετικά με μια αγορά ή την χρηματοδότηση μιας προσπάθειας, που δεν έχει εξασφαλισμένη την επιτυχία κι εδώ είναι που θα χρειαστείς σύνεση και στρατηγική για να μην «πετάξεις» τα λεφτά σου. Αν, πάλι, σου ζητηθούν δανεικά, είναι προτιμότερο να αρνηθείς, όσο κι αν στενοχωρήσεις κάποιον/α.

μια μέρα μετά; Διάβασε εδώ!

ΖΥΓΟΣ

zygos

Makrakomites Online (21 Οκτωβρίου ) | Έλα πιο κοντά στη φύση

Παράλληλα, ο Ήλιος στο ζώδιό σου ίσως σε γεμίσει ανασφάλειες κι ενοχές και σε κάνει πιο εκμεταλλεύσιμο/η από άτομα που επιδιώκουν να σε έχουν υπό τον έλεγχό τους ή απλά τα θέλουν όλα δικά τους. Κι αν δεν θέσεις έγκαιρα τα όριά σου, κινδυνεύεις να εξαναγκαστείς σε κάτι που ούτε θέλεις, ούτε σου αρέσει.

Θες να μάθεις τι θα γίνει και μια μέρα μετά; Διάβασε εδώ!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

skorpios

Makrakomites Online (21 Οκτωβρίου ) | Για να… συγχωρεθούν οι αμαρτίες σου!

Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ζυγό σε καλεί να γίνεις πιο ρεαλιστής/α στις επιδιώξεις σου, θυσιάζοντας ενδεχομένως κάποιες κρυφές επιθυμίες σου, αλλά και να πεις το… μεγάλο «όχι» σε απαιτήσεις που τελικά σε φορτώνουν με ένα πλήθος υποχρεώσεων, που δεν σου αναλογούν. Επιπλέον, φρόντισε περισσότερο την υγεία και τη διατροφή σου.

Θες να μάθεις τι θα γίνει και μια μέρα μετά; Διάβασε εδώ!

ΤΟΞΟΤΗΣ

toxotis

Makrakomites Online (21 Οκτωβρίου ) | Φτιάξε «ατμόσφαιρα»!

Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ζυγό δημιουργεί στενόχωρες καταστάσεις στις σχέσεις σου και πιθανόν κληθείς να συμπαρασταθείς έμπρακτα σε έναν φίλο ή μια φίλη, θυσιάζοντας χρόνο και χρήμα. Δεν αποκλείεται όμως και το να πληγωθείς από τη στάση ενός «δικού σου» ανθρώπου, που υπολογίζει μόνο τις ανάγκες και τον εαυτό του.

Θες να μάθεις τι θα γίνει και μια μέρα μετά; Διάβασε εδώ!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

aigokeros

Makrakomites Online (21 Οκτωβρίου ) | Ακυρώσεις δραστηριοτήτων

Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ζυγό σε πιέζει για να συμμετάσχεις σε ένα εγχείρημα ρουτίνας ή μια πληκτική συνάθροιση, θυσιάζοντας τον ελεύθερο χρόνο σου και μάλλον δε γίνεται να μη δώσεις παρουσία, αφού θα γίνεις στόχος αρνητικής κριτικής. Από εκεί και ύστερα βέβαια, μπορείς να αποχωρήσεις προφασιζόμενος/η κάτι «εύλογο».

μια μέρα μετά; Διάβασε εδώ!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ydroxoos

Makrakomites Online (21 Οκτωβρίου ) | «Άνθρακες ο θησαυρός»!

Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ζυγό σε κάνει πιο… διαβαστερό/η, ως προς τις εξωστρεφείς δράσεις σου, όμως θέτει εμπόδια, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να παραμείνεις «εντός των τειχών». Επιπλέον, δεν αποκλείεται να προκύψει κι ένα νομικό ζήτημα, σε κάθε περίπτωση όμως θα βρεις τις λύσεις, αν φερθείς συμβιβαστικά και συνετά.

μια μέρα μετά; Διάβασε εδώ!

ΙΧΘΥΕΣ

ixthis

Makrakomites Online (21 Οκτωβρίου ) | Χαλαρά…

Ενδέχεται, μάλιστα, να προκύψει και μια σχετική στενοχώρια με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, από πλευράς σου όμως οφείλεις να του δώσεις τρόπους για να ξεμπλοκάρει κι όχι μια απ’ ευθείας συνδρομή.

μια μέρα μετά; Διάβασε εδώ!