«Η πρόληψη είναι πολιτισμός Συνδέσου μαζί μας»

Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, παράρτημα Λαμίας σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Λαμιέων και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος,...

διοργανώνουν μια ενδιαφέρουσα ενημερωτική  και  ψυχαγωγική εκδήλωση  με  θέμα: «Η πρόληψη είναι πολιτισμός – Συνδέσου μαζί μας».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή  21  Ιανουαρίου  2018  στις  18.00 στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας, με ομιλητή τον Ευάγγελο Φιλόπουλο Χειρουργό, Διευθυντή Κλινικής Μαστού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου «Ο ΆΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ» και πρόεδρο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Στη συνέχεια ερμηνείες της Βαλάντω Τρύφωνος και του Σωτήρη Σοφιά, που έρχονται στη Λαμία για καλό σκοπό: το  ιερό έργο της Ελληνικής  Αντικαρκινικής Εταιρείας Λαμίας.

Όπως τονίζει η ΕΑΕ «Η παρουσία του κόσμου θα μας γεμίσει δύναμη να  συνεχίσουμε το εθελοντικό μας έργο, που έχει σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών της Λαμίας, ώστε να καταφεύγουν συστηματικά σε προληπτικό έλεγχο, προς όφελος της υγεία τους, προτάσσοντας την ανάγκη ευαισθητοποίησης, κατανόησης και σημασίας της έγκαιρης πρόληψης».

Πηγή...