Η Ένωση Αξιωματικών της ΕΛΑΣ συγχαίρει το Τμήμα Ασφάλειας Λαμίας

Για την εξάρθρωση των δύο εγκληματικών οργανώσεων με τα ναρκωτικά. Με ανακοίνωση του το Δ.Σ. της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Στερεάς Ελλάδας συγχαίρει τον Διοικητή, τους Αξιωματικούς και το προσωπικό του Τμήματος Ασφάλειας Λαμίας για την πολύμηνη και μεθοδική έρευνα, που οδήγησαν στην εξάρθρωση δύο (2) οργανωμένων κυκλωμάτων καλλιέργειας και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, που δρούσε στη Φθιώτιδα και στην Αττική.

Επίσης συγχαίρουν τον Διευθυντή της Δ.Α. Φθιώτιδας για τον συντονισμό της επιχείρησης, καθώς και τους συναδέλφους τους των Υπηρεσιών της Δ.Α. Φθιώτιδας (Α.Τ. Αταλάντης & Α.Τ. Στυλίδας) που συνέδραμαν το Τ.Α. Λαμίας, στην ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση, που είχε σαν αποτέλεσμα να συλληφθούν τα μέλη του κυκλώματος.

«Τέτοιες επιτυχίες εμπεδώνουν το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών και καταδεικνύουν το υψηλό επαγγελματικό επίπεδο των αστυνομικών», καταλήγει η ανακοίνωση που υπογράφουν ο Πρόεδρος Αστυνομικός Υποδιευθυντής, Γιώργος Μπράνης και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης, Αστυνόμος Α’ Γιώργος Αρχοντής.

Πηγή...