Λαμία: Δυο ξένοι στον… ίδιο γάμο!

Την εκλεκτή της καρδιά του, παντρεύτηκε το περασμένο Σάββατο (11/11) ο γνωστός επαγγελματίας και μέλος του ΔΣ του Νοσοκομείου Λαμίας, Γιάννης Κούτρας. Ο γάμος όπως ήταν αναμενόμενο συγκέντρωσε πολλά γνωστά ονόματα της πολιτικής σκηνής, αλλά και γενικότερα των τοπικών αρχών, καθώς ο γαμπρός είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ανάμεσα στους καλεσμένους και όσοι έχουν σχέση με το χώρο της Υγείας στη Φθιώτιδα, αλλά και έξω από αυτή, όπως ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ, Νέστωρας Αντωνίου με τη σύζυγό του.

Γενικά ο συγκεκριμένος γάμος έδωσε αρκετές ενδιαφέρουσες εικόνες από τους προσκεκλημένους, αυτό όμως που συζητήθηκε περισσότερο ήταν το γεγονός ότι ο Διοικητής του Νοσοκομείου Λαμίας, Παναγιώτης Ζυγούρης δεν αντάλλαξε ούτε ένα "γεια" με τον Υπεάρχη Νέστωρα Αντωνίου, ο οποίος ήταν στην παρέα του Αναπληρωτή του Ανδρέα Κολοκυθά!

Μάλιστα στο γαμήλιο τραπέζι, κάθισε μαζί όλο το ΔΣ του Νοσοκομείου, όχι όμως και ο Διοικητής που δεν εμφανίσθηκε καθόλου.

Δυστυχώς όταν βλέπεις ανθρώπους που θα έπρεπε να συνεργάζονται να μην μιλάνε καν μεταξύ τους, τότε πώς να περιμένεις κάποια θετική εξέλιξη για το πολύπαθο Νοσοκομείο Λαμίας;

Και η ηγεσία του Υπουργείου αργεί αδικαιολόγητα να προκρίνει λύσεις, σε βάρος φυσικά του μεγαλύτερου Νοσοκομείου της Περιφέρειας Στερεάς...

Πηγή...