Στο ΕΣΠΑ η μελέτη ωρίμανσης του έργου για ΜΕΑ και ΧΥΤΥ Λαμίας

Στο ΕΣΠΑ και συγκεκριμένα στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020» εντάσσεται, με απόφαση του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, το έργο «ΜΕΛΕΤΕΣ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ (ΜΕΑ) ΚΑΙ ΧΥΤΥ ΛΑΜΙΑΣ», με συνολικό προϋπολογισμό 841.857,82 ευρώ.

Τέσσερα χρόνια από τη δολοφονία του αρχιφύλακα Γκαλιμάνη, που συγκλόνισε τη Φθιώτιδα

Τέσσερα χρόνια συμπληρώθηκαν από την στυγερή δολοφονία του αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού Σεραφείμ Γκαλιμάνη έξω από το σπίτι του στην Κουβέλα της Ανατολικής Φθιώτιδας.

Πρόσκληση για άσκηση υποψήφιου δικηγόρου στο Δήμο Λαμιέων

Έξι + έξι μήνες η δυνατότητα απασχόλησης… Ο Δήμος Λαμιέων προσκαλεί, όσες-ους υποψήφιες-ους δικηγόρους επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μέρος της πρακτικής άσκησής τους, διάρκειας έξι (6) μηνών, με δυνατότητα παράτασης για επιπλέον διάστημα έξι (6) μηνών, στο Τμήμα Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου Λαμιέων, να υποβάλλουν την αίτησή τους τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, εντός δέκα (10) ημερών, από την επομένη της ανάρτησης της ανακοίνωσης (24/02/2019) της σχετικής πρόσκλησης στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.lamia.gr), δηλαδή μέχρι και τις 05/03/2019, ως εξής:

Για ένα μήνα οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΑΘΕ

Στο ύψος των Οινοφύτων… Ξεκινούν σήμερα και θα διαρκέσουν έως τις 21/3/2109, οι εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος στην Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας επί της κάθετης οδού/κάτω διάβαση, του παράπλευρου οδικού δικτύου και της ράμπας εισόδου αριστερού κλάδου επί του Α/Κ Οινοφύτων (χ/θ 55,690) και επί της κάθετης οδού/κάτω διάβασης, του παραπλεύρου οδικού δικτύου, σε συνδυασμό με αποκλεισμό κλάδου εξόδου του Α/Κ Οινόης (χ/θ 62,915), περιοχής Δήμων Ωρωπού και Τανάγρας.

Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για την κακοκαιρία «Ωκεανίς»

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, προειδοποιώντας για παγετό και σφοδρές χιονοπτώσεις από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου. Κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι οι κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις, η σημαντική πτώση της θερμοκρασίας και οι πολύ θυελλώδεις βορειοανατολικοί άνεμοι.

Νέο σοκ: Νεκρό τεσσάρων μηνών μωράκι!

Νέα τραγική είδηση από την περιοχή της Λάρισας, με τον θάνατο ενός ακόμη βρέφους! Μαύρη ημέρα ξημέρωσε για το νομό Λάρισας. Μετά την αναγγελία της τραγωδίας με την απώλεια του 13 μηνών βρέφους στο Μεγάλο Ελευθεροχώρι, μία ακόμη τραγική είδηση έγινε γνωστή σχετικά με την απώλεια ενός μωρού τεσσάρων μηνών στην περιοχή του Τυρνάβου.

Στη Λαμία αύριο ο Νίκος Παπανδρέου

Στην Πολιτική εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Φθιώτιδας του Κινήματος Αλλαγής... Δείτε την ανακοίνωση: "Η Νομαρχιακή Επιτροπή Φθιώτιδας του Κινήματος Αλλαγής θα διοργανώσει πολιτική εκδήλωση, την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 19:30, στο Εργατικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων, με καλεσμένο τον καθηγητή, συγγραφέα και υποψήφιο ευρωβουλευτή με το ΚΙΝ.

Δ. Λαμιέων: Υπεγράφη η σύμβαση για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (video)

Στην υπογραφή σύμβασης για την εκπόνηση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, προχώρησε το πρωί της Πέμπτης, ο Δήμαρχος Λαμιέων, Νίκος Σταυρογιάννης με την ανάδοχο εταιρεία.