Ξανά στα «κίτρινα» η Ανατολική Στερεά

Οι υψηλές θερμοκρασίες αυξάνουν την επικινδυνότητα εκδήλωσης πυρκαγιάς. Οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες που προβλέπονται για την Κυριακή 22 Ιουλίου 2018 στην Ανατολική Στερεά έφερε και πάλι την περιοχή στα «κίτρινα» στο χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών.

Η πιο ζεστή πόλη της χώρας… η Λαμία!

Ανεβαίνει ο υδράργυρος – Φλερτάροντας με τα 40αρια Με τον υδράργυρο να φλερτάρει τους 40 βαθμούς στο κέντρο της Λαμίας, το Σάββατο 21 Ιουλίου αποτελεί την πρώτη από τις δύσκολες ημέρες του καύσωνα στην κεντρική και ανατολική Στερεά, αλλά και στη χώρα γενικότερα.

Αναρτήθηκαν οι πίνακες αξιολόγησης των Συντονιστών Εκπαίδευσης

Όλα τα ονόματα των υποψηφίων - Από Δευτέρα οι ενστάσεις… Στην ιστοσελίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας, αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για τις θέσεις των Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου.

Επίκαιρη ερώτηση της «Στερεάς σε νέα τροχιά» για τα ανταποδοτικά τέλη άρδευσης

Ενόψει του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Αμφίκλεια… Στην Αμφίκλεια συνεδριάζει την Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018 το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδαςστις 12 το μεσημέρι. Από την παράταξη «η Στερεά σε νέα τροχιά» και τον Περιφερειακό σύμβουλο Γιάννη Μελισσάρη κατατέθηκε επίκαιρη ερώτηση σχετικά με τα ανταποδοτικά τέλη άρδευσης της Κωπαΐδας για τα έτη 2016 και 2017 και πως αξιοποιήθηκαν.

Φωτογραφίες από τον κατάμεστο Προφήτη Ηλία

Παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Φθιώτιδας, τελέσθηκε ο πανηγυρικός εσπερινός στο γραφικό εκκλησάκι του προφήτη Ηλία στον ομώνυμο λόφο της Λαμίας. Οι πιστοί έφθασαν από κάθε άκρη του νομού και τις δύο ημέρες που γιόρτασε ο ναός, ανάμεσά τους και επίσης πολλοί επώνυμοι του τόπου μας.

Τέλος του μήνα η συνεδρίαση στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας

Τη Δευτέρα 30 Ιουλίου έχει προγραμματισμένη συνεδρίαση το Επιμελητήριο Φθιώτιδας. Η συνεδρίαση του θα πραγματοποιηθεί αυτή τη φορά στη Λαμία Όθωνος 3, στις 18:00 με 13 θέματα στην ημερήσια διάταξη ανάμεσά τους κι αυτό της ΠΕΛ και η πρόταση Πιτσιόρλα.

Συνεδριάζει η Οικονομική στο Δήμο Μακρακώμης

Μία ακόμη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στο Δήμο Μακρακώμης με δύο θέματα στην ημερήσια διάταξη σύμφωνα με την πρόσκληση του Προέδρου της και Δημάρχου Θύμιου Παπαευθυμίου. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Ιουλίου στις 11 το πρωί στο δημοτικό Κατάστημα Σπερχειάδας (Αφων Παππά 2).

Στη φυλακή δυο Αλβανοί για τις φυτείες με τα χασισόδεντρα σε Ελευθεροχώρι και Καμένα Βούρλα

Προφυλακιστέοι με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκαν τα δυο από τα οκτώ άτομα, μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσαν ναρκωτικά στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες της Ευρώπης.