Έρχονται οι ΕΛΥΔΚάριοι σε Λαμία και Θήβα!

Σημεία κατάταξης των σειρών για τη Μεγαλόνησο ΚΕΥΠ και ΚΕΠΒ… Οι φωνές διαμαρτυρίας των τοπικών κοινωνιών - κυρίως στη Θήβα - φαίνεται ότι θα διασώσουν προς το παρόν, τα δύο μεγάλα στρατόπεδα νεοσυλλέκτων ΚΕΥΠ και ΚΕΠΒ σε Λαμία και Θήβα αντίστοιχα!

Λαμία: Βοήθεια και Ελπίδα για τις Οικογένειες των Αλκοολικών

Στη Λαμία διοργανώνουν το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο οι Οικογενειακές Ομάδες Αλκοολικών Ανωνύμων.... Οι Οικογενειακές Ομάδες της Αλ-Ανών διοργανώνουν το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριό τους στη Λαμία το τριήμερο 2, 3 και 4 Φεβρουαρίου 2018 στο ξενοδοχείο Σαμαράς.

Ξεχάστε το ΚΕΥΠ που ξέρατε, αλλάζει μορφή, αλλά δεν κλείνει (video)

Το ΚΕΥΠ Λαμίας δεν κλείνει, αλλάζει μορφή λειτουργίας και όνομα, εξηγεί ο πρώην διοικητής του ΝΑΤΟ και πρώην βουλευτής Φθιώτιδας Θοδωρής Χειμάρας, αντλώντας πληροφορίες από το Υπουργείο Άμυνας.

Διπλή συνεδρίαση στη Σπερχειάδα

Με ειδική συνεδρίαση ξεκινά σήμερα (22/1) στις 17:00’ στη Σπερχειάδα, το Δημοτικό Συμβούλιο Μακρακώμης, καθώς έρχεται η συζήτηση του λογαριασμού διαχείρισης (Ισολογισμός αποτελέσματα χρήσεως, προσαρτήματα, απολογισμός) του οικονομικού Έτους 2016.

27 χρόνια από την κοίμηση του Όσιου Βησσαρίωνα του Αγαθωνίτη

Χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Φθιώτιδας, κ. Νικόλαου και πλήθος πιστών, πραγματοποιήθηκε στην Ιερά Μονή Παναγίας Αγάθωνος το πρωί της Κυριακής η Θεία Λειτουργία και Ιερό μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του οσίου Γέροντος Βησσαρίωνα του Αγαθωνίτη για τη συμπλήρωση 27 χρόνων από την κοίμησή του.

Στον Γαβρόγλου για το Πανεπιστήμιο οι Αυτοδιοικητικοί

Στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, βρίσκονται σήμερα αυτοδιοικητικοί από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, προκειμένου να συναντηθούν με τον Υπουργό Κώστα Γαβρόγλου για την ίδρυση Πανεπιστημίου στην Περιφέρεια.

Δράση αλληλεγγύης από τους μαθητές του Δημοτικού Κομποτάδων - Μεξιατών

Στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς του 4/θ Δημοτικού Σχολείου Κομποτάδων – Μεξιατών συνεργάζονται αρμονικά δείχνοντας στην πράξη τι σημαίνει ανθρωπιά και αλληλεγγύη. Με το σύνθημα ΠΡΟΣΦΕΡΩ – ΑΝΤΑΛΛΑΖΩ – ΣΤΗΡΙΖΩ ξεκίνησε στα δυο διδακτήρια του σχολείου από την περασμένη εβδομάδα η συλλογή παιδικών ειδών ( ρούχα, παπούτσια, βιβλία, παιχνίδια) τα οποία είτε δεν χρειάζονται πια τα παιδιά είτε προτιμούν να τα προσφέρουν για να φανούν περισσότερα χρήσιμα σε συμμαθήτριες και συμμαθητές τους.

Εκατοντάδες συμμετοχές στη διεθνή έκθεση σκύλου στη Λαμία (video)

Την ευκαιρία να δουν από κοντά πολλούς σπάνιους σκύλους, που δύσκολα συναντά κανείς και στην Ελλάδα, είχαν όσοι βρέθηκαν τις δυο τελευταίες μέρες στη διεθνή έκθεση μορφολογικού σκύλου, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της ΠΕΛ από τον κυνοφιλικό όμιλο Λαμίας.