Η Πυροσβεστική τίμησε τους προστάτες Αγίους της

Τους προστάτες του, Τρεις Παίδες εν καμίνω τίμησε την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου το Πυροσβεστικό Σώμα. Το πρωί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας, τελέσθηκε η επίσημη Δοξολογία προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.

Παρέταξαν τα τρακτέρ στον Ε65 οι αγρότες (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Στον κόμβο του Ε65 έξω από την Καρδίτσα συγκεντρώθηκαν νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας (17/12) τα τρακτέρ των αγροτών μετά το σχετικό κάλεσμα που απηύθυνε η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας (Ε.

Ξεκίνησαν σε Φθιώτιδα - Ευρυτανία οι δηλώσεις για το Κτηματολόγιο

Ξεκίνησαν σήμερα Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018, η συλλογή δηλώσεων ιδιοκτησίας, στις Περιφερειακές Ενότητες Φθιώτιδας, Ευρυτανίας, μαζί με αυτές των, Λασιθίου, Πιερίας, Κορινθίας, Αργολίδας και Αρκαδίας. Όσοι έχουν ακίνητη περιουσία στις εν λόγω περιοχές καλούνται να υποβάλουν δήλωση της ακίνητης περιουσίας τους στο Γραφείο Κτηματογράφησης της περιοχής που βρίσκεται το ακίνητό τους ή και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.ktimatologio.gr

Η Ντίνα Μπακαλιάνου πρώτη σε ψήφους από τη Φθιώτιδα στο Συνέδριο της ΝΔ

Ολοκληρώθηκε το 12ο Συνέδριο της ΝΔ - Τρία μέλη της ΝΟΔΕ Φθ/δας στην Πολιτική Επιτροπή. Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα του 12ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, παρουσιάστηκε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Φθιώτιδας, Σπύρος Κωσταράς.

Χαλάει πάλι ο καιρός Η πρόβλεψη για τα Χριστούγεννα

Με σύννεφα ξεκινά ο καιρός μία εβδομάδα σχεδόν πριν τα Χριστούγεννα και θα ακολουθήσουν βροχές και χιόνια στα ορεινά με σημαντική πτώση της θερμοκρασίας. Ωστόσο για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο αλλά και για την παραμονή και ανήμερα τα Χριστούγεννα, σύμφωνα με το συνεργάτη μας Κώστα Λούτα, ο καιρός θα είναι καλός με άνοδο της θερμοκρασίας.