20 Οκτωβρίου: Νύχτα χωρίς ατυχήματα

12η Ευρωπαϊκή Νύχτα με τη συμμετοχή του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς»… Με κεντρικό μήνυμα «το αλκοόλ και η οδήγηση δεν πάνε μαζί», το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς»διοργανώνει το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2017 τη 12η«Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα»σε 30 πόλεις της Ελλάδας.

Φθιώτιδα: Ο υπάλληλος πάλεψε με το ληστή

Επεισοδιακή ληστεία σε βενζινάδικο - Ευτυχώς δεν τους πυροβόλησε. Όλα έγιναν λίγο μετά τις 11:00' χθες βράδυ στην περιοχή του Μαρτίνου Φθιώτιδας και συγκεκριμένα στη θέση "Ζέση", όπου βρίσκεται ένα πρατήριο της "ΒP".

Ο Τελικός πίνακας ωρομισθίων για το πρόγραμμα του Διασωστικού Σώματος Ευρυτανίας

Αναρτήθηκε από τον ΟΑΕΔ ο τελικός Πίνακας Αξιολόγησης υποψηφίων ωρομισθίων εκπαιδευτικών του ΚΕΚ Λαμίας, για την υλοποίηση ενός (1) προγράμματος κατάρτισης 12 εθελοντών του Ελληνικού Διασωστικού Σώματος Ευρυτανίας.

Το πρόγραμμα εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου στη Στυλίδα

Το επίσημο πρόγραμμα εορτασμού για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, δημοσίευσε ο Δήμος Στυλίδας. Το εορταστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει: 1. Σημαιοστολισμό του Δημαρχείου, των Δημοσίων Καταστημάτων, των Τραπεζών και των οικιών από την ογδόη (8η) πρωινή ώρα της 26ης Οκτωβρίου μέχρι και τη δύση του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου.

Προκήρυξη για Υποδιευθυντές και Υπεύθυνους Τομέων Σχολ. Μονάδων και ΕΚ Φθιώτιδας

Δημοσιεύθηκε η προκήρυξη για την πλήρωση κενών και κενούμενων θέσεων Υποδιευθυντών όλων των τύπων Σχολικών Μονάδων και Ε.Κ. καθώς και Υπευθύνων Τομέων Ε.Κ. της Διεύθυνσης Β/θμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας.