Λαμιώτης είναι ο 35χρονος που μαχαίρωσαν οι τρομοκράτες στο Λονδίνο

Ώρες αγωνίας για τους γονείς του 35χρονου που βρίσκονται στη Λαμία - Τι είπε ο πατέρας του στο LamiaReport.

Πρόκειται για τον 35χρονο Antonio Φίλη, γιο του Γιώργου Φίλη από τη Λαμία, ενώ η μητέρα του είναι Ιταλίδα.

Ο 35χρονος βρίσκεται στην Αγγλία από το 2011. Έχει σπουδάσει Γεωπόνος - Τεχνολόγος τροφίμων και εργάζεται σε μια εταιρεία στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο τρομοκράτης τον μαχαίρωσε στο συκώτι και μετά από χειρουργική επέμβαση έχει διαφύγει τον κίνδυνο. «Ενώ οι άλλοι έτρεχαν να σωθούν ο γιος μου δεν έφυγε....», μας είπε ο πατέρας του 35χρονου Λαμιώτη, Γιώργος Φίλης. «Εμείς αρχικά ενημερωθήκαμε από τη φίλη του και στη συνέχεια μιλήσαμε και με τον ίδιο δυο φορές. Όπως είπαν και οι γιατροί φαίνεται να έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ωστόσο η αγωνία και η δική μου και της μητέρας του είναι μεγάλη γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά...», είπε ο πατέρας του Γιώργος Φίλης.

Δείτε τι είπε το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 ο εκπρόσωπος τύπου της Ελληνικής Πρεσβείας στο Λονδίνο Αλέξης Γεωργιάδης.


Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Πρεσβίας στο... από Enikos_gr

Η αποκάλυψη πως υπάρχει Έλληνας ανάμεσα στους τραυματίες έγινε… κατά λάθος!

Μέσα από ένα video ντοκουμέντο που ανέβηκε στο internet και στο site της εφημερίδας Sun και δείχνει τις στιγμές μέσα σε μια από τις παμπ όπου εισέβαλαν οι τρομοκράτες, ήρθε η πληροφορία πως υπάρχει Έλληνας τραυματίας.

Ο άνδρας ακούγεται στο video να λέει «έχει αστυνομία κοντά, κάποιος με χτύπησε κι έχω ματώσει. Είμαι με γιατρούς, είμαι εντάξει».

Πηγή...