Στο βάθρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου ο Μάριος Αναγνώστου

Χάλκινο μετάλλιο στα 1.500 μέτρα για τον αθλητή της Αναγέννησης Λαμίας και του Σάββα Κουμπούρα. Απόψε στον τελικό των 800 μέτρων η Βάσω Τσέτσεκα. Επιβεβαίωσε την πολύ καλή κατάστασή του και στον κλειστό στίβο ο πρωταθλητής της Αναγέννησης Λαμίας Μάριος Αναγνώστου, ανεβαίνοντας στο βάθρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και στα 1.500 μέτρα.

Ο αθλητής του Σάββα Κουμπούρα, ήταν τρίτος στην τελική κατάταξη, χάνοντας το αργυρό μετάλλιο για λίγα εκατοστά του δευτερολέπτου.

Στο αγώνισμα επικράτησε για 10η φορά ο Πανελληνιονίκης του Παναξιακού Ανδρέας Δημητράκης, ενώ για τη 2η θέση έπεσαν στο νήμα τρεις αθλητές με τον Νίκο Σάκη του Ερμή Ελληνικού να παίρνει το αργυρό μετάλλιο και τον Μάριο Αναγνώστου το χάλκινο. Ο Θόδωρος Αρωνιάδας της ΓΕ Αγρινίου έμεινε τελικά εκτός βάθρου με 3:58.88, ενώ ένας ακόμη αθλητής ο Στέλιος Φιλάι του Ολυμπιακού, «κατέβηκε» επίσης τα 4 λεπτά.

Η σειρά των μεταλλίων (1.500μ):

Ανδρέας Δημητράκης (Παναξιακός)3:45.54, Νίκος Σάκης (ΑΣ Ερμής Ελληνικός) 3:57.93, Μάριος Αναγνώστου (Αναγέννηση Λαμίας) 3:58.24.

Επίσης η αθλήτρια της Αναγέννησης Λαμίας, Βάσω Τσέτσεκα ήταν πρώτη στην 3η προκριματική σειρά των 800 μέτρων Γυναικών με χρόνο 2:20.81 που ήταν ο 4ος καλύτερος των προκριματικών και θα τρέξει στον τελικό στη γρήγορη σειρά στις 19:25'.

Πηγή...