Ενημέρωση από το Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας για επανασυνδέσεις ρεύματος

Δείτε αν δικαιούστε το ειδικό βοήθημα και τα δικαιολογητικά που χρειάζεστε… Στον Δήμο Αμφίκλειας- Ελάτειας συστάθηκε επιτροπή που θα εξετάσει τις υποβληθείσες αιτήσεις για την παροχή εφάπαξ ειδικού βοηθήματος για τη στήριξη νοικοκυριών με χαμηλά εισοδήματα, οι οποίοι έχουν αποσυνδεθεί από την παροχή ρεύματος, λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών μέχρι και τις 14 Φεβρουαρίου 2018 και για την επανασύνδεση των ευπαθών καταναλωτών, σε εφαρμογή του άρθρου 36 του Ν.4508/2017.

Τι λέει ο Δήμος Μακρακώμης για τις απανωτές συνεδριάσεις

"Με ευθύνη της Αντιπολίτευσης θα χανόντουσαν τα χρήματα του ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ...". Απάντηση σχετικά με τα όσα διαδραματίστηκαν στις συνεδριάσεις του Δ.Σ Δήμου Μακρακώμης που έγιναν στις 16/5/2018 και 17/5/2018 έδωσε η Δημοτική Αρχή, επιρρίπτοντας ευθύνες στην «Αντιπολιτευτική Τακτική» της μειοψηφίας.

Γιορτάζει το Σάββατο η ιστορική Βίνιανη

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Βαρεμένος θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση. 74 χρόνια από την «κυβέρνηση του βουνού» και ο Δήμος Αγράφων μαζί με τη Τοπική Κοινότητα Βίνιανης διοργανώνουν εκδηλώσεις μνήμης το Σάββατο 19 Μαΐου 2018.

Λεφτά και πάλι από τον Σκουρλέτη στο Δήμο Μακρακώμης

Υποχρεώσεις των Δήμων που έχουν τελεσιδικήσει από δικαστικές αποφάσεις και διαταγές πληρωμής, τακτοποιεί με το Πρόγραμμα ΑΚΣΙΑ ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης. Σε αυτή τη φάση δίνονται 4.904.985,19 ευρώ για αποφάσεις μέχρι 22/2/2018, ανάμεσα στις οποίες είναι και μια οφειλή 27.000 ευρώ προς το Δήμο Μακρακώμης.

Η Φθιώτιδα θρηνεί τον χαμό του Κώστα Λιάσκα

Το ΤΕΕ και ο τεχνικός επιστημονικός κόσμος της χώρας αποχαιρετούν με θλίψη και σεβασμό τον Κώστα Λιάσκα, τον μακροβιότερο Πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, που έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 76 ετών, που ζούσε στην Αθήνα αλλά καταγόταν από την Φθιώτιδα.