Προχωρούν οι εργασίες για το Ναό του Αγίου Παϊσίου στη Μακρακώμη

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι εργασίες για την ανέγερση του Ιερού Ναού προς τιμήν του οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου στην πόλη της Μακρακώμης, όπου ο όσιος υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στον Λόχο Διαβιβάσεων την περίοδο του Μεσοπολέμου.

Ηλικιωμένος έπεσε από τη στέγη του σπιτιού του!

Ένας άνδρας ηλικίας 83 ετών έπεσε το πρωί της Παρασκευής (10/8) από στέγη οικήματος στο Καστρί – Λουτρό του Δήμου Τεμπών. Στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον άνδρα και τον μετέφερε σοβαρά τραυματισμένο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Νέα ανεξαρτητοποίηση συμβούλου στο Δήμο Μακρακώμης

Με σκληρά λόγια αποχώρησε από την παράταξη της πλειοψηφίας ο πρώην Αντιδήμαρχος Αθανάσιος Μαγουλάς. Απροσδόκητη τροπή πήρε η διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μακρακώμης, καθώς κατά τη διάρκεια της δήλωσε στο Προεδρείο την ανεξαρτητοποίησή του ο πρώην Αντιδήμαρχος Αθανάσιος Μαγουλάς.

ΠΕΔ: Συνεδρίαση ενόψει Γαβρόγλου

Την Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018 θα βρίσκεται στη Λαμία ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου, με το πρόγραμμά του να περιλαμβάνει συναντήσεις με την Ακαδημαϊκή Κοινότητα, το Δήμαρχο Λαμιέων και τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας.

Ποια πόλη της Φθιώτιδας κέρδισε 100.000 ευρώ στο Λαϊκό!

Ο νικητής είχε τον αριθμό από το «εγγυημένο κέρδος» που κληρώνει κάθε εβδομάδα το Λαχείο. Σχεδόν έξι (6) εκατομμύρια ευρώ μοίρασε τον Ιούλιο το Λαϊκό Λαχείο, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΟΠΑΠ.

Έρχεται Λαμία την Παρασκευή ο Γαβρόγλου

Επαφές με την Ακαδημαϊκή κοινότητα, το Δήμαρχο και τον Περιφερειάρχη λέει το επίσημο πρόγραμμα… Κάλλιο αργά παρά ποτέ και ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου θα επισκεφτεί την προσεχή Παρασκευή 10 Αυγούστου τη Λαμία.

Φθιώτιδα: Καταστροφές από τη νεροποντή στη Στύρφακα (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Παρασύρθηκαν πόρτες και δέντρα - Κινδυνεύουν σπίτια - Φωνή απόγνωσης από τους κατοίκους. Μέσα σε πέντε ημέρες για 2η φορά η Τοπική Κοινότητα Στύρφακας της ΔΕ Λιανοκλαδίου του Δήμου Λαμιέων, δοκιμάζεται από τη νεροποντή με τα μπαζωμένα ρέματα να μετατρέπονται σε ορμητικούς χείμαρρους και να παρασύρουν ότι βρίσκουν μπροστά τους.