Ποιες αποφάσεις ακύρωσε η Αποκεντρωμένη στο Δήμο Μακρακώμης;

Φτου κι απ’ την αρχή για τις Επιτροπές Διαγωνισμών μετά από προσφυγή έξι δημοτικών συμβούλων! Την προσφυγή των Δημοτικών Συμβούλων, Κοντογεώργου Παναγιώτη, Διαμαντή Νικολάου, Μίχου Μαρίας, Μπογιαντζή Ιωάννη, Τζιβελέκα Νικολάου και Παπασάρα Ανδρέα, κατά των υπ’ αριθ.

Τρόφιμα για το Πάσχα συγκεντρώνει ο Δήμος Λοκρών

350 νοικοκυριά έχουν την ανάγκη μας… Την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου με τρόφιμα για τους πολίτες του Δήμου που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, ζητεί από τους Δημότες το Κέντρο Κοινότητας Λοκρών.

26 θέματα στο Δημοτικό Συμβούλιο Μώλου Αγ. Κων/νου

Με 26 θέματα στην ημερήσια διάταξη, συνεδριάζει την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018 στις 6:30’ το απόγευμα το δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μώλου – Αγ. Κων/νου. Εκτός από τυπικές εγκρίσεις δαπανών και εγκρίσεις ή παρατάσεις έργων, στο Συμβούλιο ξαναέρχεται και η προγραμματική σύμβαση με την Περιφέρεια για την αγροτική οδοποιία αλλά και αναμορφώσεις – τροποποιήσεις του προϋπολογισμού.

Πλούσια σε θέματα η συνεδρίαση της Επιτροπής Ζωής στη Μακρακώμη

Συνεδριάζει την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018 στις 12:30’ το μεσημέρι η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Μακρακώμης. Σύμφωνα με την πρόσκληση του προέδρου της, Ξενοφώντα Συρράφου υπάρχουν οκτώ (8) θέματα στην ημερήσια διάταξη, με αιτήματα κυρίως πολιτών αλλά και τον κανονισμό κοινόχρηστων χώρων του Δήμου: