20η πρόσκληση Δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδας

Την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου στη 1 το μεσημέρι θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Στυλίδας (20η πρόσκληση) με 14 θέματα στην ημερήσια διάταξη. Δείτε τα θέματα: Θέμα 1ο: Ορισμός Υπευθύνου για την κίνηση λογαριασμών του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και εξουσιοδότηση του Αναπληρωτή Προϊσταμένου Οικ.

Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Λαμίας

Με πλούσιες εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν πρωινό  ιστορικό περίπατο από την πλατεία Ελευθερίας στο κέντρο της πόλης και στη συνέχεια έκθεση φωτογραφίας και αρχειακών ντοκουμέντων για τον Ελληνοϊταλικό Πόλεμο, την Κατοχή, την Αντίσταση και την Απελευθέρωση της Λαμίας που εγκαινιάστηκε στην αίθουσα Αρχαίας Αγοράς της Δημοτικής Πινακοθήκης Αλέκος Κοντόπουλος η Λαμία γιορτάζει την Απελευθέρωσή της από την γερμανική κατοχή.

Πόσα φαρμακεία λειτουργούν στην Ευρυτανία;

Τη λίστα με τις κενές θέσεις φαρμακείων στην ορεινή Ευρυτανία επικαιροποίησε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, προς ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου. Σύμφωνα με το υφιστάμενο πλαίσιο κάθε μικρή Τοπική Κοινότητα μπορεί να αποτελέσει έδρα ενός φαρμακείου, ωστόσο ολόκληρες δημοτικές ενότητες όπως των Αγράφων, του Ασπροποτάμου, της Βίνιανης του δήμου Αγράφων και της Δομνίστας, των Κτημενίων, της Ποταμιάς, του Προυσού και της Φουρνάς, του δήμου Καρπενησίου, δεν έχουν κανέναν φαρμακείο.

Χρήματα στο Δήμο Μακρακώμης για τη λειψυδρία

2,6 εκατ. ευρώ συνολικά σε δήμους της χώρας για την αποκατάσταση επίσης ζημιών από την κακοκαιρία. Το ποσό των 80.000 ευρώ εγκρίθηκαν από τον υπουργό Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση για το Δήμο Μακρακώμης και τη χρηματοδότηση των αναγκαίων εργασιών για την αντιμετώπιση του φαινομένου της λειψυδρίας.